Hoe gaat het allemaal in zijn werk? 

Voor de shoot

Voorafgaand aan de shoot hebben we al even contact om jullie wensen te bespreken.
Dit verloopt meestal via mail of via de facebookpagina .
We bespreken dan even wat de beste optie is en wat jullie voorkeur heeft.

We spreken dan ook samen een datum voor de shoot zelf af en een locatie. 
De meeste shoots gaan door regio Vilvoorde, Mechelen, Buggenhout, ... . Kennen jullie zelf een mooie locatie en willen jullie daar de shoot graag laten doorgaan, dan bekijken we samen even of het haalbaar is.

Tijdens de shoot

We zien elkaar dan op de vooraf afgesproken plaats en tijdstip.

Afhankelijk van het gekozen pakket, blijven we op die locatie of vertrekken we van daaruit voor een (kleine) wandeling langs meerdere mooie plaatsjes.

De hond krijgt in ieder geval eerst even de tijd om te snuffelen en de omgeving wat de ontdekken.

Zodra de hond op zijn gemak is, beginnen we aan de shoot zelf. Deze zal altijd in alle rust verlopen, we leggen geen druk  op de hond zodat hij helemaal op zijn gemak is. Dit geeft natuurlijk de mooiste foto's.

Na de shoot

Na de shoot ga ik aan de slag met jullie foto's. De foto's worden 1 voor 1 bekeken en er wordt een eerste selectie gemaakt.

Binnen de 2 weken na de shoot, ontvangen jullie de link naar de online galerij. Daar kunnen jullie dan zelf de foto's uitkiezen.
De foto's op de galerij zijn onbewerkt.

Zodra jullie een definitieve keuze doorgeven, ga ik weer aan de slag. De foto's zullen op een professionele manier nabewerkt worden.

Binnen de 2 weken nadat ik jullie definitieve keuze ontvangen heb, krijgen jullie van mij via wetransfer de afgewerkte foto's.